OVER AMOIIA

Branding-Amoiia-26.jpg

"With only one bag, you can change your outfit completely" – Sonia Rykiel

De liefde voor leren tassen en accessoires lijkt me in het bloed te zitten: als kind vroeg ik ze al cadeau voor mijn verjaardag. Meer dan zomaar een finishing touch van je outfit, zie ik een tas gevuld met persoonlijke items als een intiem bezit. Iets om jezelf op te trakteren en daarna liefdevol te koesteren. 

 

Misschien niet verwonderlijk dus dat ik met het ouder worden mijn hart verloor aan het ultiem haalbare op dat gebied: de designermerken. De stijl en kwaliteit ervan werden een inspiratiebron, en regelmatig verwende ik mezelf met een nieuwe aankoop.  

 

Jaren van persoonlijke gebruikservaring leerden me op die manier wat ik wel en niet prettig vond. Een tas bijvoorbeeld moet licht zijn. Vakjes waar je niets instopt en overbodige ritsjes waaraan je alleen maar je handen open haalt, zijn niet nodig. Leer dat inzakt en er goedkoop gaat uitzien, is ook teleurstellend. 

 

Zo kwam ik tot de ideale tas en perfecte kleine lederwaren. Klassiek tijdloos in design om altijd in de mode te blijven. Van de beste kwaliteit om talloze jaren plezier van te hebben. En duurzaam vervaardigd omdat oog voor milieu, mens en dier minstens zo belangrijk zijn als er mooi uitzien.  

 

Het vergde wat moed om mijn loopbaan bij het Ministerie van Defensie op een lager pitje te zetten en mijn droom om van mijn passie mijn beroep te maken te verwezenlijken. Met hart en ziel ben ik Amoiia begonnen, in de hoop dat jij net zo veel plezier aan een nieuwe tas zult beleven als dat ik altijd doe. 

 

Amber